handel technologie

Multirabaty dostępne na stronie amica.pl

26.04.2024 | Amica S.A.

Promocji jest wiele, ale wśród nich bywają i takie z których nie sposób nie skorzystać. Jedną z nich jest ta, którą teraz jest dostępna w sklepie Amica na stronie amica.pl. By wziąć w niej udział nie trzeba spełniać żadnych warunków. Wystarczy po prostu kupić produkty, wpisać kod rabatowy i można się cieszyć niezawodnymi produktami.

Promocja pod hasłem Multirabaty Amica polega na tym, że każdy, kto zdecyduje się na zakup przynajmniej dwóch różnych produktów z różnych kategorii, otrzyma dodatkowy rabat na tańszy produkt. Na tym jednak nie koniec. Rabat jest sukcesywnie powiększany, gdy zdecydujemy się na zakup trzeciego i czwartego produktu. Jeżeli przy zakupie dwóch produktów otrzymamy 30% rabatu na tańszy produkt, to przy zakupie trzech, rabat będzie wynosił już 60% i będzie dotyczył najtańszego z trzech kupowanych urządzeń. Zdecydowanie najbardziej opłacalną opcją jest jednak zakup czterech urządzeń. W tym przypadku za najtańszy produkt w zestawie zapłacimy zaledwie 10% jego wartości. Tak, w tym przypadku rabat wynosi aż 90%! Podkreśli trzeba, że powyższe zasady dotyczą tylko zakupu produktów z różnych kategorii produktowych. Tak więc nie można kupić dwóch piekarników i skorzystać z opcji dodatkowego rabatu. Wszystkie produkty objęte promocją znajdują się na liście Produktów Promocyjnych dostępnej na stronie amica.pl.

- Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że często decyzja o remoncie kuchni związane jest także z decyzją o wymianie posiadanego sprzętu na nowy – mówi Piotr Zieliński, Dyrektor e-commerce w Amica. – Zwykle tego typu prace wykonujemy właśnie w takim okresie, gdy robi się cieplej i sprawniej można uporać się z pracami. To właśnie dlatego teraz postanowiliśmy zaproponować naszym Klientom możliwość atrakcyjniejszego niż zwykle zakupu wybranych produktów. Jestem przekonany, że dzięki temu nowoczesne rozwiązania dostępne w naszych produktach pojawią się w wielu nowych kuchniach – dodaje Piotr Zieliński.

Żadna promocja nie trwa wiecznie. Ta również jest ograniczona w czasie i kończy się 19 maja. Nie warto więc odkładać zakupów na ostatnią chwilę. Wręcz przeciwnie, jeżeli planujemy remont kuchni i wymianę sprzętu za dwa miesiące, zakupu urządzeń warto dokonać wcześniej. Z całą pewnością będzie to opłacalna inwestycja.

Promocja nie łączy się z innymi promocjami, a w ramach promocji można dokonać maksymalnie jednego zamówienia na zasadach promocji. Pełny regulamin promocji jest dostępny na stronie pod adresem Multirabaty.

Public Relations Manager, Grupa Amica

eliza.orepiuk-szymura@amica.com.pl

Grupa Amica to wiodący europejski producent sprzętu gospodarstwa domowego i jedna z najcenniejszych polskich marek, z ponad 70-letnim doświadczeniem. W ofercie posiada pełną gamę inteligentnych urządzeń dużego i małego AGD, wyróżniających się użytecznymi rozwiązaniami, najnowszą technologią i nowoczesnym designem. W portfelu grupy znajdują się marki: Amica (Europa Środkowa i Zachodnia), Hansa (Europa Wschodnia), Gram (Skandynawia), CDA (Wielka Brytania) oraz Fagor (Hiszpania). Na całym świecie zatrudnia prawie 3 tysiące osób, dzięki którym dostarcza do klientów na blisko 70 rynkach na świecie ok. 4 milionów urządzeń rocznie.

Public Relations Manager, Grupa Amica

eliza.orepiuk-szymura@amica.com.pl