handel

2 nowe supermarkety Auchan otwarte w grudniu

Auchan Retail Polska kontynuuje rozwój sieci. W grudniu 2023 r. firma otworzyła dwa nowe sklepy Auchan Supermarket – 1 w Pruszkowie przy ul. Staszica 1d oraz w Ursusie przy ul. Dzieci Warszawy 28.

Każdy z nowo otwartych sklepów posiada powierzchnię 700 m2. Klienci sieci znajdą w nich blisko 8 700 produktów. W ramach konkurencyjnej cenowo oferty na kupujących czeka szeroki wybór produktów świeżych, także tych na wagę, owoców i warzyw, mięsa i wędlin. Dostępne są również kuchnie świata, mrożonki, artykuły vege, bio, kosmetyki, wody i napoje, artykuły dla dzieci oraz żywność dla zwierząt. Są to przede wszystkim produkty marki własnej Auchan (z podniesionym kciukiem) oraz produkty marki Pewni Dobrego. Na stoiskach z pieczywem, na życzenia klienta chleb jest krojony.

Płynną obsługę klientów gwarantują cztery kasy samoobsługowe i dwie tradycyjne w sklepie w Pruszkowie oraz pięć kas samoobsługowych i dwie tradycyjne w obiekcie w Ursusie.

Klienci sklepu w Ursusie mają do dyspozycji parking bezpłatny przez pierwszą godzinę. Sklepy Auchan Supermarket w Pruszkowie i Ursusie są czynne od poniedziałku do soboty od godziny 6.30 do 23.00.

rzecznik prasowy, Auchan Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Piasecznie

h.bernatowicz@auchan.pl

* Auchan Grupa działa na świecie od ponad 50 lat, a w Polsce od 1996 roku. Jest firmą prywatną, która nie jest notowana na Giełdzie. Kapitał firmy należy w 88% do Stowarzyszenia Rodziny Mulliez,  a w 12 % do pracowników w ramach akcjonariatu pracowniczego. W Polsce Auchan zarządza obecnie 37 hipermarketami. Zatrudnia 11 tysięcy współpracowników.

rzecznik prasowy, Auchan Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Piasecznie

h.bernatowicz@auchan.pl