turystyka/wypoczynek

Rainbow potwierdza: Najgorętsza plaża tego roku jest w… Łodzi.

07.07.2023 | Rainbow

Gorący piasek, chłodne drinki z palemką, leżaki i beztroska… Brzmi jak idealne lato? To świetnie się składa, bo takie lato można mieć również w mieście! Właśnie ruszyła Plaża w Manufakturze pod patronatem Rainbow i aż do września będzie umilać lato w Łodzi.

- W Rainbow znamy się świetnie na organizowaniu wakacji, dlatego zdecydowaliśmy się po raz kolejny zaangażować w plażowy projekt w Manufakturze. W ten sposób chcemy też przypomnieć, że jesteśmy łódzką firmą - mówi Marta Góral, Communication Manager Rainbow.

Plaża w łódzkiej Manufakturze to drobniutki piasek, wygodne leżaki, boisko do siatkówki i beach bar pełen letnich smaków. To również atrakcje dla najmłodszych – w weekendy na plaży działa Figloklub Rainbow, czyli kreatywne animacje. Pod okiem doświadczonych animatorów Rainbow dzieci będą poszukiwać skarbów i rozwiązywać zagadki, a na ich roześmianych buziach pojawią się kolorowe malunki.

Przez całe wakacje takie Figlokluby działają między innymi w Turcji, Grecji i Hiszpanii w wybranych hotelach z oferty Rainbow, więc na łódzkiej Plaży rodzice mogą się przekonać, jak beztrosko można odpocząć gdy dzieci są pod fachową opieką animatorów.

Animacje dla dzieci zaplanowane są na piątki w godzinach 16-20, oraz soboty i niedziele w godzinach 12-20. Godziny mogą ulec zmianie ze względów na inne imprezy towarzyszące czy warunki pogodowe. Aktualną rozpiskę animacji będzie bezpośrednio na Plaży w strefie oznaczonej logo Figloklubu.

Communication Manager, Rainbow Tours SA

marta.goral@r.pl