wydarzenia media/marketing/reklama

MSL agencją PR roku 2023 w regionie CEE

24.03.2023 | MSLGROUP

Warszawa, 24 marca 2023 – wczoraj wieczorem we Frankfurcie odbyła się uroczysta gala prestiżowego konkursu branży Public Relations organizowanego przez magazyn PRovoke – EMEA Sabre Awards.
MSL została uhonorowana tytułem „Central & Eastern European Consultancy of the Year” dla najlepszej agencji w regionie Europy Środkowo-Wschodniej.

MSL w Europie Środkowo-Wschodniej ma oddziały w Ukrainie, Rumunii, Bułgarii, Czechach, Słowenii, Łotwie, Grecji oraz Polsce.

MSL HUB w regionie CEE generuje ponad 8,5 miliona Euro fee income rocznie, zatrudniając 200 konsultantów. Działania w regionie od lat koordynuje polskie biuro MSL.

„To nagroda dla całej społeczności MSL w regionie CEE, która codziennie tworzy silne kampanie i dba o wizerunek naszych Klientów. Dziękujemy z całego serca. To dla nas niezwykle ważne wyróżnienie i ogromny zaszczyt, możliwy dzięki ciężkiej pracy lokalnych zespołów na poszczególnych rynkach i wielkiemu wsparciu jakie otrzymujemy w Grupie Publicis” – powiedział Sebastian Stępak CEO CEE w agencji MSL.

Tytuł Eastern European Consultancy of the Year firma otrzymała już po raz kolejny. MSL została nagrodzona w 2013, 2015 i 2019 roku. Firma znalazła się również w gronie wyróżnionych agencji konsultingowych regionu w latach 2011, 2012, 2014, 2016 oraz 2022.

Dyrektor Zarządzający, MSL

sebastian.stepak@mslgroup.com

O MSL

Nasza praca to tworzenie i dostarczanie klientom wartości, która polega na łączeniu umiejętnego sprawiania bycia słyszanym (poprzez zaangażowanie) z siłą przekonywania (poprzez stosowność).

Dzisiaj żyjemy w świecie realnych społeczności, w którym jednostki z chęcią angażują się
w relacje z innymi ludźmi, markami i organizacjami. Nawiązują znajomości, prowadzą rozmowy i dzielą się z nimi informacjami – ale tylko z tymi podmiotami, które w zamian za ich czas i atencję oferują im konkretną, oczekiwaną wartość.

Jesteśmy pasjonatami nauki i sztuki słuchania oraz angażowania ludzi. Z wyczuciem,
ze zrozumieniem i z odpowiedzią, że jest to przydatne i wartościowe. Pomagamy firmom, markom i organizacjom przejść od kampanii do narracji, od narzucania się do angażowania, od konsumentów do społeczności.

Zrealizowaliśmy dla nich kilkadziesiąt kampanii, które zmieniły ich pozycję rynkową. Zdobyliśmy za nie wiele nagród, w tym te najcenniejsze, czyli przyznawaną przez prestiżowy Holmes Report tytuły Eastern European Consultancy of the Year.

Należymy do Grupy Publicis i zatrudniamy w Polsce blisko 100 konsultantów z wieloletnim doświadczeniem po stronie klienta, co gwarantuje zrozumienie branż, którym doradzamy. Nasze warszawskie biuro jest hubem na Centralną i Wschodnią Europę.

Jesteśmy MSL. Sprawiamy, że głos naszych klientów ma znaczenie.

Dyrektor Zarządzający, MSL

sebastian.stepak@mslgroup.com

O MSL

Jesteśmy MSL. Sprawiamy, że głos naszych klientów ma znaczenie.