handel towary konsumpcyjne

Tłusty Czwartek z ETC Swarzędz

15.02.2023 | Capital Park

„Powiedział Bartek, że dziś Tłusty Czwartek, a Bartkowa uwierzyła, dobrych pączków nasmażyła” mówi staropolskie przysłowie o najsłodszym dniu w roku! W ETC podpisujemy się pod tą słodką tradycją i wspólnie z najemcami przygotujemy w prezencie dla naszych klientów kilkaset pączków. A w Tłusty Czwartek przynajmniej jednego powinien zjeść każdy – na szczęście i pomyślność!

W najbliższy czwartek (16 lutego) klienci, którzy dokonają zakupów w wybranych sklepach ETC Swarzędz za minimum 50 zł otrzymają w prezencie zestaw dwóch pączków. Do których sklepów należy się udać tego dnia, żeby otrzymać pyszny upominek? W słodkiej akcji udział wezmą: Rossmann, Plus, Quiosque, Kropka, Tatuum, Sushi&More, Optyk Rubicon, Martes Sport, Greenpoint, Big Star, 5,10,15, MB Bielizna, Swiss, Sinsay, Monnari, Mine Wine.

Pączki przygotuje znana i doceniana w Wielkopolsce Piekarnia Natura. Pączki rozdawane będą do wyczerpania zapasów.

ETC Swarzędz to centrum handlowe położone w strategicznej części gminy – przy trasie łączącej Poznań i Warszawę, co umożliwia szybki dojazd nie tylko mieszkańcom Swarzędza, ale i okolicznych miejscowości. Z myślą o komforcie klientów ETC Swarzędz posiada wiele udogodnień. Do dyspozycji jest m.in. strefa gastronomiczna, plac zabaw dla dzieci oraz miejsca do relaksu i wypoczynku. Przed centrum znajduje się parking, na którym mieści się 1100 pojazdów, przygotowane zostały także stojaki i miejsca postojowe dla rowerzystów. Obiekt jest również w pełni dostosowany do potrzeb rodzin z dziećmi oraz osób o ograniczonej sprawności ruchowej. ETC Swarzędz to tętniące życiem miejsce zakupów, relaksu i spotkań.

PR Manager, Beyond Public Relations
Aleksandra Kaczorowska

a.kaczorowska@bepr.pl

tel: 504907388

Grupa Capital Park jest doświadczoną firmą deweloperską i inwestycyjną na rynku nieruchomości w Polsce, od grudnia 2013 roku notowaną na warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych. Grupa stworzyła wysokiej jakości portfel nieruchomości składający się z nowoczesnej powierzchni biurowej i handlowej klasy A, obejmujący takie aktywa jak Royal Wilanów oraz jest w trakcie rewitalizacji flagowego projektu wielofunkcyjnego w centrum Warszawy – Fabryki Norblina. Grupa zarządza portfelem nieruchomości o łącznej powierzchni 213 tys. m kw. i wartości rynkowej 1,8 mld PLN, z czego 79% stanowią nieruchomości zlokalizowane w Warszawie - najbardziej perspektywicznym rynku nieruchomości komercyjnych w Europie Środkowo-Wschodniej.

Capital Park Group is a recognized public real estate investment company with extensive experience on the Polish market listed on the Warsaw Stock Exchange since December 2013. The Group has built a prime quality real estate  portfolio  consisting  of  modern class  A  office  and  retail  assets,  including  Royal Wilanów, and is currently developing a flagship revitalisation project – Norblin Factory in central Warsaw. The Group manages a portfolio of properties with a total area of 213,000 sqm and a market value of PLN 1,8 bn, of which 79% are properties located in Warsaw – the most promising commercial real estate market in Central and Eastern Europe.

PR Manager, Beyond Public Relations
Aleksandra Kaczorowska