handel

Auchan na Święta – zrównoważona oferta ozdób z troską o środowisko

W okresie poprzedzającym Święta Bożego Narodzenia Auchan Retail Polska uruchamia strefę dekoracji świątecznych, w której klienci znajdą szeroki wybór bożonarodzeniowych ozdób, w tym 4 linie produktów marki własnej Actuel by Auchan. Produkty wykonane z drewna pochodzącego z lasów zarządzanych w sposób zrównoważony, posiadającego certyfikat FSC są przyjazne środowisku.

Tegoroczna oferta ozdób świątecznych Auchan cechuje duży wybór, wyjątkowy design dostępny w niskiej cenie, doskonała jakość oraz zgodność z najnowszymi trendami.

Święta Bożego Narodzenia to szczególny okres w roku, pełen magii i wyjątkowej atmosfery. Niepowtarzalny klimat tworzą dekoracje dzięki którym możemy ozdobić dom. Dlatego jak co roku w okresie przedświątecznym oferujemy klientom cztery kolekcje produktów świątecznych do domu marki własnej Actuel by Auchan, różnorodnych, inspirujących i co warto również podkreślić, przyjaznych środowisku. Mamy nadzieję, że klienci docenią szeroki wachlarz produktów pozwalający zaspokoić różne gusta i znajdą wszystko, czego potrzebują aby przeżyć z najbliższymi magiczne Święta. – mówi Hanna Bernatowicz, dyrektor Komunikacji Auchan Retail Polska.

W strefie dekoracji świątecznych w sklepach Auchan klienci znajdą cztery inspirujące linie produktów marki własnej Actuel by Auchan, do ozdobienia choinki, stołu i całego domu:

Świat Św. Mikołaja – to kolekcja inspirowana magią świątecznych jarmarków. Całość utrzymana jest w tradycyjnych kolorach świąt – króluje nasycona czerwień, głęboka zieleń, biel, złoto i ecru. Klienci znajdą tu figurki białobrodego Mikołaja, Dziadka do Orzechów, renifery, krasnale i prezenty.

Zima w Górach – dekoracje z tej linii  to połączenie klasyki i nowoczesności inspirowane alpejskimi krajobrazami. W kolorystyce dominuje biel przywodzącą na myśl ośnieżone stoki, błękit bezchmurnego nieba, stonowane zielenie i szarości kojarzące się ze skalistymi wierzchołkami gór, a całości dopełniają ciepłe brązy i beże.

Zimowy Dzień – kolekcja inspirowana naturą wykonana jest z drewna pochodzącego z lasów zarządzanych w sposób zrównoważony, posiadającego certyfikat FSC. Linia eleganckich ozdób pozwalająca stworzyć w domu niepowtarzalną świąt w krainie Świętego Mikołaja. Pełna jest postaci reniferów, elfów, dominują w niej stonowane kolory i naturalne materiały

Przytulne Święta – linia świątecznych dekoracji stworzonych z myślą o miłośnikach domowego ciepła i komfortu. Otulające pastelowe kolory, miękkie materiały i subtelne wzory sprawią, pozwolą przyjemnie spędzić świąteczny czas. Stylowe świece zamienią wnętrze w  przytulne miejsce zimowego relaksu, a krasnal w spiczastej czapce i pełen uroku elf zatroszczą się o niepowtarzalną świąteczną atmosferę.

W ofercie świątecznej dostępne są także sztuczne choinki oraz bogaty wybór bombek, łańcuchów i lampek wewnętrznych i zewnętrznych. Do 14 grudnia br. na ozdoby świąteczne obowiązuje rabat w wysokości 25%.

rzecznik prasowy, Auchan Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Piasecznie

h.bernatowicz@auchan.pl

O Auchan

Auchan Retail Polska to wielkoformatowa sieć sprzedaży detalicznej o francuskich korzeniach, obecna w Polsce od 1996 r., zarządzająca na polskim rynku siecią hipermarketów pod marką Auchan, supermarketów pod marką Auchan Supermarket, sklepami typu convenience store pod marką Easy Auchan, sklepami osiedlowymi pod marką Moje Auchan, a także kanałem handlu e-commerce. Sieć posiada również sklepy franczyzowe w formacie supermarket i hipermarket. Więcej informacji na temat firmy znaleźć można na stronie https://www.auchan.pl/pl