ekonomia/biznes/finanse

Bank Pocztowy promuje transakcje bezgotówkowe – 1935 szt. nagród do zdobycia w okresie okołoświątecznym, w tym vouchery na paliwo oraz zaproszenia na wyjątkowe wydarzenia

21.11.2022 | Bank Pocztowy SA

Bank Pocztowy wystartował z kolejną promocją „Bezcenne 12 tysięcy punktów” w ramach Programu lojalnościowego Mastercard® Bezcenne® Chwile. W promocji biorą udział zarówno obecni, jak i nowi Klienci, którzy zapiszą swoją kartę debetową lub kredytową do Programu Mastercard® Bezcenne® Chwile i spełnią proste warunki. Promocja potrwa do 31 grudnia 2022 r. lub do wyczerpania puli nagród. Do wygrania liczne nagrody np. vouchery na paliwo na kwotę 150 zł, nagrody rzeczowe lub zaproszenia na wyjątkowe wydarzenia.

W promocji „Bezcenne 12 tysięcy punktów” biorą udział zarówno istniejące, jak i nowe karty debetowe dla Klientów detalicznych (z wyjątkiem karty Caritas), karty kredytowe oraz karty dla firm, pod warunkiem, że nie zostały wcześniej zarejestrowane w programie. Bank Pocztowy premiuje Klientów, którzy w czasie trwania promocji zapiszą swoją kartę do Programu Mastercard® Bezcenne® Chwile, a następnie w ciągu 30 dni od rejestracji dokonają transakcji bezgotówkowych na łączną kwotę min. 50 zł.

Takie zasady promocji są proste i łatwe do spełnienia. Dodatkowo, nagrodzony Klient sam decyduje na co przeznaczy powitalne punkty. W katalogu nagród do wyboru są m.in. vouchery kwotowe (np. na paliwo, bilety do kina), nagrody rzeczowe, ale także zaproszenia na wyjątkowe wydarzenia. W okresie przedświątecznym może to być ciekawe uzupełnienie zestawu prezentowego lub tańsza podróż do najbliższych.

- To oferta przeznaczona dla wszystkich Klientów – nowych i dotychczasowych, wystarczy zarejestrować swoją kartę Mastercard w promocyjnym programie i przeprowadzić transakcję bezgotówkową o wartości minimum 50 złotych. Otrzymane punkty Klient może wymienić na przydatne w okresie świąt nagrody, takie jak np. vouchery na paliwo – mówi Joanna Moskalik, Naczelnik Wydziału Produktów Płatniczych, Depozytowych i Inwestycyjnych Banku Pocztowego. - Ze względu na ograniczoną liczbę nagród, warto się spieszyć – dodaje.

W ramach promocji „Bezcenne 12 tysięcy punktów” jeden Klient może otrzymać tylko jedną nagrodę, niezależnie od liczby nowych kart zarejestrowanych w Programie. Promocja trwa jedynie półtora miesiąca, a pula nagród jest ograniczona do 1935 sztuk.
Klienci którzy spełnią warunki jako pierwsi, otrzymają bonusy powitalne - 12 000 punktów. Oferta promocyjna Banku Pocztowego potrwa do 31 grudnia 2022 r. lub do wyczerpania nagród. Więcej informacji na temat Promocji można znaleźć w regulaminie „Bezcenne 12 tysięcy punktów”.

Rzecznik Prasowy, Bank Pocztowy SA

b.trzcinski@pocztowy.pl