handel technologie

Kerfuś - nowa gwiazda polskiego Internetu - już jutro spotka się z fanami w hipermarkecie Carrefour Arkadia w Warszawie

21.10.2022 | Carrefour Polska

Wszyscy, którzy chcą poznać Kerfusia - samojezdnego eRobota, który podbija polski Internet  - będą mieli na to wyjątkową okazję już jutro (sobota) o godz. 12.00 w hipermarkecie Carrefour zlokalizowanym w Centrum Handlowym Westfield Arkadia. Sieć, wspólnie ze swoim partnerem PepsiCo, przygotowała z tej okazji specjalne wydarzenie.

Fani Kerfusia, którzy chcieliby zrobić sobie z zdjęcie ze szczególnym przedstawicielem sieci Carrefour albo zapozować wspólnie na ściance, będą mieli na to okazję już w najbliższą sobotę. Kerfuś, nowa gwiazda sieci, będzie czekał na nich jutro od godziny 12.00 w Carrefour w Centrum Handlowym Westfield Arkadia.

Wydarzenie zostało przygotowane przez Carrefour wraz z PepsiCo, które jest pierwszym partnerem korzystającym z usług samojezdnego eRobota z charakterem.

Serdecznie zapraszamy na spotkanie z Kerfusiem!

Dyrektor Komunikacji, Carrefour Polska
Izabella Rokicka

izabella_rokicka@carrefour.com

O Carrefour

Carrefour Polska to omnikanałowa sieć handlowa, pod szyldem której działa w Polsce blisko 950 sklepów w 6 formatach: hipermarketów, supermarketów, sklepów hurtowo-dyskontowych, osiedlowych i specjalistycznych oraz sklepu internetowego. Carrefour jest w Polsce również właścicielem sieci 20 centrów handlowych o łącznej powierzchni ponad 230 000 GLA oraz sieci ponad 40 stacji paliw. Więcej informacji o naszej działalności pod adresem serwiskorporacyjny.carrefour.pl, na Twitterze (@CarrefourPolska) oraz LinkedInie (CarrefourPolska).

Carrefour, jako jeden ze światowych liderów handlu spożywczego, jest silną multiformatową siecią, która posiada ponad 13 000 sklepów w ponad 30 krajach. W 2021 r. Carrefour wygenerował sprzedaż w wysokości 81,2 miliarda euro. Grupa liczy ponad 320 000 pracowników, którzy pracują wspólnie, aby Carrefour został światowym liderem transformacji żywieniowej, oferując wszystkim klientom produkty spożywcze wysokiej jakości, ogólnie dostępne i w atrakcyjnej cenie.

Więcej informacji na www.carrefour.com oraz na Twitterze (@GroupeCarrefour) i na LinkedInie (Carrefour).

Dyrektor Komunikacji, Carrefour Polska
Izabella Rokicka