nowe produkty/usługi handel

Odzyskaj 500 zł przy zakupie wybranych smartfonów z serii Galaxy A

Już od 1 sierpnia w ramach najnowszej promocji Samsung, decydując się na zakup smartfonów Galaxy A33 5G lub Galaxy A53 5G można odzyskać 500 zł. Promocja trwa od 1 sierpnia do 14 sierpnia 2022 (termin zakupu).

Jak wziąć udział w promocji?

• Zakupić model Galaxy A33 5G lub Galaxy A53 5G w terminie od 1 sierpnia do 14 sierpnia 2022 r. u wybranego partnera handlowego[1].
  • Aktywować zakupiony smartfon do 21 sierpnia 2022 r.
  • Zalogować się do aplikacji Samsung Members na urządzeniu, wypełnić formularz zgłoszenia do promocji w terminie do 28 sierpnia, dołączając dowód zakupu.
  • Wypłata 500 zł nastąpi w przeciągu 14 dni kalendarzowych od poprawnej weryfikacji zgłoszenia.

Więcej szczegółów oraz regulamin promocji można znaleźć na stronie: zwrotgalaxya.samsung.pl

[1] W promocji biorą udział punkty handlowe (sklepy stacjonarne lub internetowe) prowadzone lub należące do: RTV EURO AGD (EURO-net Sp. z o.o.), oleole.pl (EURO-net Sp. z o.o.), Media Expert (TERG S.A.), electro.pl (TERG S.A.), avans.pl (TERG S.A.), Media Markt (Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.), NEONET S.A., NEO24.PL S.A., Komputronik (Komputronik S.A. w restrukturyzacji), Vobis (I-Terra Sp. z o.o.), Samsung Brandstores (Matrix Media Sp. z o.o.), Samsung Brandstores  (I-Terra sp. z o.o.), matrixmedia.pl (Matrix Media Sp. z o.o.), Tele Magic Sp. z o.o. 4CV Mobile Sp. z o.o. SP. K (w tym serwis na ul. Postępu 14, Warszawa), Maxelektro.pl (GT GROUP TOMASZEK Sp. z o.o.), x-kom sp. z o.o., Sklep internetowy www.vitay.pl prowadzony przez Polski Koncern Naftowy ORLEN SA, al.to sp. z o.o., AB Foto sp. z o.o., Empik S.A., Uwaga: Sklepy działające na Marketplace https://www.empik.com/empikplace nie biorą udziału w promocji. Tylko zakup udokumentowany fakturą wystawioną przez Empik S.A. uprawnia do udziału w promocji., samsung.com/pl  (Samsung Electronics Polska sp. z o.o.). Uwaga: Sklep partnerski   epp.sklepsamsung.pl prowadzony przez I-Terra sp. z o.o. nie bierze udziału w promocji. Sklep pracowniczy sepm.sklepsamsung.pl  oraz sklep https://shop.samsung.com/pl/multistore/epp/employees/login/multistore prowadzony przez Samsung Electronics Polska p. z o.o. nie bierze udziału w promocji.

Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie

Samsung inspiruje świat i kształtuje przyszłość poprzez wyjątkowe idee oraz innowacyjne technologie. Firma Samsung aktywnie kreuje i definiuje nowe standardy w świecie   telewizorów, smartfonów, urządzeń ubieralnych, tabletów, rozwiązań cyfrowych, systemów sieciowych, pamięci, technologii LSI, półprzewodników oraz rozwiązań LED.
Więcej informacji można znaleźć na stronach:  https://news.samsung.com/pl/  oraz  http://news.samsung.com.
Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie