media/marketing/reklama

Samsung Odkup: nawet 3500 PLN gwarantowanego zwrotu przy zakupie nowego Galaxy S22, Galaxy Flip3 lub Galaxy Fold3

Samsung powraca z promocją Odkup. Nowa edycja oferty potrwa od 27 czerwca do 17 lipca i obejmuje zakup smartfonów z serii Galaxy S22 oraz Galaxy Flip3 i Galaxy Fold3. Wymieniając aktualny smartfon na nowego Galaxy w ramach Samsung Odkup można zyskać nawet 3500 PLN[1] gwarantowanego zwrotu.

Promocja potrwa do 17 lipca i obejmuje smartfony Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy Flip3, Galaxy Fold3, kupione u wybranych partnerów handlowych[2]. By z niej skorzystać należy kupić ww. smartfon w trakcie trwania oferty, a następnie:

1. do 24 lipca 2022 aktywować urządzenie;
  2. do 31 lipca 2022 pobrać z aplikacji Samsung Members kod promocyjny;
  3. do 31 lipca 2022 wypełnić formularz Odkup dostępny na stronie https://samsungodkup.foxway.tech/, do którego Klient zostanie przekierowany z Aplikacji Samsung Members, a następnie wysłać odsprzedawane urządzenie do organizatora Programu Odkup.

W ramach programu Odkup, jego organizator firma Foxway umożliwia sprzedaż wybranych smartfonów. Weryfikacji, czy dany smartfon może być odsprzedany w ramach akcji można dokonać na stronie programu.

Uczestnicy, którzy spełnią warunki określone w regulaminie promocji, będą uprawnieni do otrzymania zwrotu środków, którego wysokość zależy od stanu i modelu smartfonu sprzedawanego na rzecz Foxway. Ostateczna kwota odkupu składa się z: kwoty zaoferowanej przez Foxway za odsprzedawany smartfon i dodatkowej kwoty zwrotu, fundowanej przez Samsung.

Kwota odkupu zostanie przelana na konto uczestnika w ciągu 21 dni od zakończenia wyceny sprzedawanego smartfonu,

Więcej szczegółów oraz regulamin promocji Samsung oraz Programu Odkup można znaleźć na stronie: https://www.samsung.com/pl/promocje/smartfony/odkup/

[1] Kwota 3500 zł to minimalna kwota jaką Organizator Programu Odkup oferuje za odkupienie modelu Galaxy S21 Ultra 5G. Program odkupu prowadzony jest przez Foxway OÜ (Organizator)

[2] W promocji biorą udział punkty handlowe (sklepy stacjonarne lub internetowe) prowadzone lub należące do: Orange Polska S.A., P4 Sp. z o.o., Polkomtel Sp. z o.o., T-Mobile Polska S.A.,RTV EURO AGD (EURO-net Sp. z o.o.), oleole.pl (EURO-net Sp. z o.o.), Media Expert (TERG S.A.), electro.pl (TERG S.A.), avans.pl (TERG S.A.), Media Markt (Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.), NEONET S.A., NEO24.PL S.A., Komputronik (Komputronik S.A. w restrukturyzacji), Vobis (I-Terra Sp. z o.o.), Samsung Brandstores (Matrix Media Sp. z o.o.), Samsung Brandstores  (I-Terra sp. z o.o.), matrixmedia.pl (Matrix Media Sp. z o.o.), Tele Magic Sp. z o.o. , 4CV Mobile Sp. z o.o. SP. K (w tym serwis na ul. Postępu 14, Warszawa), Maxelektro.pl (GT GROUP TOMASZEK Sp. z o.o.), x-kom sp. z o.o., Sklep internetowy www.vitay.pl prowadzony przez Polski Koncern Naftowy ORLEN SA, al.to sp. z o.o., Empik S.A. Uwaga: Sklepy działające na Marketplace https://www.empik.com/empikplace nie biorą udziału w promocji., Tylko zakup od firmy Empik S.A. uprawnia do udziału w promocji.,samsung.com/pl  (Samsung Electronics Polska sp. z o.o.), Uwaga: Sklepy partnerskie epp.sklepsamsung.pl, sepol.sklepsamsung.pl,  sepm.sklepsamsung.pl prowadzone przez I-Terra sp. z o.o. nie biorą udziału w promocji.

Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie

Samsung inspiruje świat i kształtuje przyszłość poprzez wyjątkowe idee oraz innowacyjne technologie. Firma Samsung aktywnie kreuje i definiuje nowe standardy w świecie   telewizorów, smartfonów, urządzeń ubieralnych, tabletów, rozwiązań cyfrowych, systemów sieciowych, pamięci, technologii LSI, półprzewodników oraz rozwiązań LED.
Więcej informacji można znaleźć na stronach:  https://news.samsung.com/pl/  oraz  http://news.samsung.com.
Olaf Krynicki
Rzecznik Prasowy, Samsung Electronics Polska Sp. z o.o.

o.krynicki@samsung.com

O firmie