sport media/marketing/reklama

„Wygraj Garmina, bądź aktywny” – nagrody za kredyty gotówkowe. Bank Pocztowy przedłuża sportowe emocje

10.08.2021 | Bank Pocztowy SA

„Wygraj Garmina, bądź aktywny” to nowa promocja dla osób, które zdecydują się wziąć kredyt gotówkowy w Banku Pocztowym. Codziennie od poniedziałku do piątku do wygrania będą smartwatche Garmin Venu Sq Music, zestawy słuchawek bezprzewodowych Fresh N’Rebel twins 2 true wireless oraz kody rabatowe na wybrane produkty Garmin i Fresh N’Rebel. Łącznie rozdanych zostanie 240 nagród. Promocja potrwa do 3 września.

Bank Pocztowy codziennie, od poniedziałku do piątku, nagradzać będzie osoby, które najszybciej złożą wniosek kredytowy lub wniosek o kontakt w sprawie kredytu, a następnie podpiszą umowę na finansowanie w wysokości min. 50 tysięcy złotych lub min. 25 tysięcy. Dodatkowo wyróżnionych zostanie 10 klientów, którzy tego dnia najszybciej zdecydują się na dodatkowe finansowanie w wysokości min. 10 tysięcy złotych. Do wygrania będą odpowiednio: smartwatch Garmin Venu Sq Music umożliwiający wykonywanie płatności zbliżeniowych, zestaw słuchawek bezprzewodowych Fresh N'Rebel TWINS 2 TRUE WIRELESS oraz kody rabatowe na wybrane produkty Garmin i Fresh N'Rebel.

– Chcemy przedłużyć sportowe emocje, które towarzyszyły nam przez pierwszą połowę wakacji, najpierw za sprawą Euro 2020, a później Igrzysk Olimpijskich w Tokio, jednocześnie wspierając sprzedaż kredytów gotówkowych z oferty Banku Pocztowego. Stąd pomysł na promocję, który premiuje szybkość i nagrody mające zachęcić do aktywności fizycznej: smartwatche umożliwiające monitorowanie treningu i dokonywanie płatności zbliżeniowych za pośrednictwem dostępnej w Banku usługi GarminPay, oraz bezprzewodowe słuchawki pozwalające cieszyć się muzyką w czasie biegania czy jazdy na rowerzemówi Dominik Matuszewski, Dyrektor Departamentu Produktów Detalicznych  Banku Pocztowego.

W promocji „Wygraj Garmina, bądź aktywny” mogą wziąć udział osoby, które dotychczas nie miały kredytów gotówkowych w Banku Pocztowym. O przyznaniu nagrody decyduje data i godzina złożenia wniosku kredytowego lub wniosku o kontakt na dedykowanej promocji stronie internetowej bądź w placówce Banku Pocztowego lub Poczty Polskiej. Z promocji wyłączone są kredyty konsolidacyjne i zabezpieczone hipotecznie, Kredyt w koncie oraz Kredyt online. Konkurs potrwa do 3 września.

Więcej informacji oraz regulamin promocji na stronie www.pocztowy.pl/promocjagarmin.

Rzecznik Prasowy, Bank Pocztowy SA

b.trzcinski@pocztowy.pl