wydarzenia media/marketing/reklama

Konferencja I ♥️ Crypto & Blockchain. Warszawa - 18 marca 2020

14.02.2020 | sprawny.marketing

Technologia blockchain i kryptowaluty to rewolucja, która dotknie świat finansów, marketingu i biznesu. Różne firmy – zarówno polskie, jak i światowe korporacje – już teraz wykorzystują technologię blockchain. Podczas konferencji I ♥️ Crypto & Blockchain można znaleźć inspiracje i rozwiązania dla każdej branży! Warto przypomnieć sobie jaką przewagę zyskali wszyscy, którzy wcześnie dostrzegli potencjał kryjący się w nowym wynalazku, jakim był internet.

Dlaczego warto wziąć udział w wydarzeniu?

14 doskonałych prelegentów obcujących z tymi technologiami na co dzień

✔ Godzinny panel dyskusyjny z przedstawicielami dużych korporacji zaangażowanych w rozwój obszar

✔ Ludzie biznesu, którzy wykorzystują technologię blockchain i kryptowaluty w swoich firmac

✔ Networking biznesowy z przedsiębiorcami, inwestorami, przedstawicielami dużych biznesów, deweloperami, żywo zainteresowanymi kryptowalutami i technologią blockchain

Afterparty, podczas którego zawarte kontakty mogą przerodzić się w świetne pomysły na biznes!

Warto również pamiętać, że konferencja jest zgrywalizowana, co oznacza, że to uczestnicy wraz z pozostałymi widzami głosują po każdej prezentacji i wybierają te najlepsze! Prelegenci zawsze bardziej się starają, kiedy wiedzą, że są oceniani :)

W jednym miejscu spotykają się specjaliści, praktycy i zwolennicy takich projektów jak Bitcoin, Ethereum, MakerDAO, Dash, Cardano czy Hyperledger z takich firm jak EY, Microsoft, IBM, KPMG, Trifinity, Alior Bank, AXA, Ziaja, Beesfund, Swap.ly, Input Output HK, Coinfirm, Billon, Trading Jam, Mr. Gugu & Miss Go, Tecra Coin, Hoard czy Oracle.

Konferencja I ♥️ Crypto & Blockchain to zastrzyk konkretnej wiedzy oraz możliwość poznania najważniejszych postaci z branży krypto i przedstawicieli największych firm, wykorzystujących technologię blockchain

Więcej informacji można znaleźć na ilovecrypto.pl/konferencja