handel media/marketing/reklama

Wyprzedaż w salonach Mitsubishi Motors

14.01.2020 | Mitsubishi Motors

Klienci polskich salonów Mitsubishi Motors mogą korzystać z niezwykle atrakcyjnej oferty wyprzedażowej. Cena miejskiego modelu Space Star startuje od 38 990 zł a decydując się na zakup tego modelu klienci mogą uzyskać aż 7000 zł. Zakup modelu ASX 2020 jest premiowany zniżką aż do 12 000 zł a kupując rodzinnego SUV-a Mitsubishi Outlander klienci zyskują aż 20 000 zł. Decydując się na kupno SUV-a coupe Mitsubishi Eclipse Cross klienci mogą liczyć na aż 14 000 zł zniżki a przedsiębiorcy zainteresowani Outlanderem i Eclipse Cross zapłacą aż 23% mniej*. Przy zakupie pickupa L200 z pakietem dodatkowych akcesoriów klienci zyskują 6000 zł i mogą skorzystać z leasingu 103%. Firma oferuje także korzystne kredyty i niskie raty w programie Lease&Go.

W ofercie pojawiła się też nowa wersja Mitsubishi Eclipse Cross Invite MT – wyjątkowo bogato wyposażona i korzystna cenowo w porównaniu do konkurentów na rynku.

Oto szczegóły najnowszej oferty Mitsubishi https://www.mitsubishi.pl/oferta/wyprzedaz :

Space Star 2019.5, produkcja 2019
Nabywcy tego modelu (szczegóły oferty na https://www.mitsubishi.pl/oferta/space-star) mogą zyskać aż 7000 zł, dzięki zniżkom (5000 zł w wersji 1.0 Inform plus kredyt promocyjny 50/50 i 3000 zł w pozostałych wersjach), promocyjnemu pakietowi ubezpieczeniowemu PZU w wysokości 3,8% wartości auta*, dodatkowemu rabatowi 1000 zł brutto w przypadku zakupu powyższego ubezpieczenia PZU i pakietowi „City” w promocyjnej cenie z korzyścią dla klienta 1000 zł brutto*2. Ten model jest dostępny już od 334 zł netto / mies. w programie Lease&Go.

*2 W skład pakietu City dla modelu Space Star wchodzi zestaw czujników parkowania z 8 sensorami z przodu i z tyłu pojazdu i autoalarmem kodowanym z syreną analogową oraz montaż.*

Mitsubishi ASX 2020, produkcja 2019
Kupując ten model (szczegóły oferty na https://www.mitsubishi.pl/oferta/asx-2020) klienci mogą zyskać aż 12 000 zł. Na tę kwotę składają się:  rabat gotówkowy 2000 zł (dla wersji ze skrzynią CVT), pakiet LED o wartości 3 500 zł gratis, lakier metalizowany o wartości 2 300 zł gratis, komplet opon zimowych o wartości 3 200 zł gratis oraz rabat w wysokości 1 000 zł z tytułu zakupu pakietu ubezpieczeń PZU w wysokości 3,8% wartości auta. Ten model jest dostępny już od 531 zł netto / mies. w programie Lease&Go. Przy zakupie tego modelu można skorzystać z kredytu promocyjnego 50/50 lub Kredytu Mitsubishi Niska Rata.

Mitsubishi Eclipse Cross 2019 – produkcja 2019
Decydując się na ten model (szczegóły oferty na https://www.mitsubishi.pl/oferta/eclipse-cross) klienci mają do wyboru następujące możliwości: zniżkę sięgającą aż 14098 zł lub pakiet korzyści o wartości 7000 zł w postaci bezpłatnego kompletu opon wartego 3200 zł brutto, gratisowego lakieru metalizowanego o wartości 2800 zł brutto oraz dodatkowego rabatu 1000 zł w przypadku zakupu promocyjnego pakietu ubezpieczenia PZU o w wysokości 3,8% wartości pojazdu.

Mitsubishi Eclipse Cross 2020 Invite MT – produkcja 2019
Do gamy Mitsubishi Eclipse Cross dołączono wersję Invite MT, która – za sprawą bogatego wyposażenia (system ograniczający skutki kolizji czołowych, system ostrzegający o niezamierzonej zmianie pasa ruchu, kolanowa poduszka powietrzna kierowcy, radioodtwarzacz z ekranem dotykowym, automatyczne światła drogowe, kamera cofania, przesuwana tylna kanapa, niebrudzące się progi drzwi) i niższej cenie – 84 990 zł – jest wyjątkowo korzystną propozycją w porównaniu do konkurencji.

Kupując ten model (szczegóły oferty na https://www.mitsubishi.pl/oferta/eclipse-cross) korzyść klienta może wynieść aż 14 000 zł, dzięki rabatowi 13 000 zł i zniżce 1000 zł w przypadku zakupu promocyjnego pakietu ubezpieczeniowego PZU w wysokości 3,8%.

Mitsubishi Eclipse Cross 2020 – pozostałe wersje - produkcja 2019
Decydując się na ten model (szczegóły oferty na https://www.mitsubishi.pl/oferta/eclipse-cross ) klienci mają do wyboru następujące możliwości: zniżkę sięgającą aż 14285 zł lub pakiet korzyści o wartości 7000 zł w postaci bezpłatnego kompletu opon wartego 3200 zł brutto, gratisowego lakieru metalizowanego o wartości 2800 zł brutto oraz dodatkowego rabatu 1000 zł w przypadku zakupu promocyjnego pakietu ubezpieczenia PZU o w wysokości 3,8% wartości pojazdu.

Decydując się na zakup modeli Mitsubishi Eclipse Cross 2019 i 2020 przedsiębiorcy mogą zyskać aż 23%* dzięki rabatom i odliczeniu 50% VAT. Modele te są także dostępne także w ofercie leasingowej a miesięczna rata zaczyna się na poziomie 699 zł netto.

Outlander MY2019, produkcja 2019
Klienci, którzy zdecydują się na zakup modelu Mitsubishi Outlander 2019, wyprodukowanego w 2019 roku (szczegóły oferty na https://www.mitsubishi.pl/oferta/outlander ) mogą zyskać aż 19 00 zł brutto za sprawą zniżek, bezpłatnego kompletu opon zimowych w wartości 3200 zł brutto i dodatkowego rabatu w przypadku zakupu promocyjnego pakietu ubezpieczenia PZU o w wysokości 4,3% wartości pojazdu.

Outlander MY2020, produkcja 2019
Decydując się na zakup Outlandera 2020 wyprodukowanego w 2019 roku (szczegóły oferty na https://www.mitsubishi.pl/oferta/outlander) klienci mogą zyskać aż 20 000 zł brutto dzięki zniżkom, bezpłatnemu kompletowi opon zimowych w wartości 3200 zł brutto i dodatkowemu rabatowi 1500 zł przy zakupie promocyjnego pakietu ubezpieczenia PZU o w wysokości 4,3% wartości pojazdu.

Przy zakupie modeli Mitsubishi Outlander 2019 i 2020 przedsiębiorcy mogą zyskać aż 23%* dzięki rabatom i odliczeniu 50% VAT. Modele te są dostępne w ofercie leasingowej a miesięczna rata zaczyna się na poziomie 899 zł netto.

* Z uwzględnieniem m.in. kwoty rabatu i potencjalnego odliczenia 50% wartości VAT. Oferta dostępna wyłącznie dla przedsiębiorców.

L200 2020, produkcja 2019
Chętni do zakupu tego zupełnie nowego, niezwykle sprawnego i komfortowego pickupa mogą zyskać aż 6 000 zł brutto za sprawą promocyjnego pakietu akcesoriów i oraz dodatkowego rabatu 1000 zł w przypadku zakupu promocyjnego pakietu ubezpieczenia PZU o w wysokości 4,1% wartości pojazdu. Więcej informacji na temat tej propozycji można znaleźć na stronie https://www.mitsubishi.pl/oferta/l200-2020
Nowe Mitsubishi L200 2020 jest dostępne w leasingu 103% i już od 970 zł netto / mies. w programie Lease&Go.

O MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi Motors Corporation to działający w branży motoryzacyjnej producent o zasięgu międzynarodowym, z siedzibą w Tokio, który zbudował konkurencyjną przewagę na rynku pojazdów typu SUV i pick-up oraz elektrycznych i hybryd ładowanych z gniazdka PHEV. Odkąd grupa Mitsubishi wyprodukowała swój pierwszy samochód, ponad sto lat temu, marka wykazała się ambitnym i często rewolucyjnym podejściem, rozwijając nowe klasy pojazdów i wprowadzając technologie wyznaczające standardy nowoczesności. Strategia marki, tkwiąca w genach Mitsubishi Motors, trafi do gustów ambitnych kierowców, gotowych rzucić wyzwanie konwencjom i zdecydować się na zmiany. Zgodnie z tą filozofią, firma Mitsubishi Motors wprowadziła w 2017 roku nową strategię marki, wyrażoną w sloganie „Drive Your Ambition” - połączenie osobistego zaangażowania z chęcią odkrywania i rozwoju oraz odzwierciedlenie stałego dialogu między marką a jej klientami. Dzisiaj Mitsubishi Motors intensywnie inwestuje w innowacyjne technologie, atrakcyjny design i rozwój produktów, dostarczając klientom na całym świecie ekscytujące pojazdy, znane z wyrazistego charakteru.

Kinga Ossowska
PR/Communications Manager&Storyteller, ASTARA Poland Sp. z o.o.

kinga.ossowska@astara.com

Kinga Ossowska
PR/Communications Manager&Storyteller, ASTARA Poland Sp. z o.o.

kinga.ossowska@astara.com