nowe produkty/usługi budownictwo/nieruchomości

FIBARO zwiększa wsparcie dla instalatorów. Najlepsi wyjadą na 7-dniowy wypoczynek all inclusive

24.06.2019 | FIBARO

FIBARO szczególnie dba o sieć certyfikowanych instalatorów, zapewniając im szereg szkoleń, materiałów pomocniczych, zniżek na zamówienia oraz wsparcie techniczne. Wiedząc, jak ważną rolę w uzyskaniu zadowolenia klienta odgrywa wysokiej jakości obsługa, firma przygotowała kolejną ciekawą propozycję dla instalatorów – program Smart Rangers, w którym uczestnicy mogą zdobywać comiesięczne nagrody, a najlepsi wywalczą śródziemnomorski wypoczynek.

– Od lat staramy się zapewnić instalatorom możliwie największe wsparcie. Dlatego wraz z partnerami FIBARO organizujemy szkolenia certyfikacyjne, dzięki którym tworzymy sieć odpowiednio przygotowanych specjalistów – mówi Mikołaj Pertek, dyrektor FIBARO na Europę Centralną. – To właśnie instalatorzy są często pierwszym punktem styku klientów z FIBARO. Od jakości wykonania instalacji zależy postrzeganie marki przez klientów, ale także szansa na uzyskanie kolejnych zleceń. Ze względu na te obustronne korzyści zachęcamy instalatorów programem Smart Rangers do jeszcze większego zaangażowania – dodaje Pertek.

FIBARO przygotowało dla instalatorów specjalną aplikację Installer App, dzięki której mogą zdalnie obsługiwać systemy klientów, a także uzyskać dla nich dodatkowe zniżki. To istotne, bo sprzedaż produktów przekłada się na liczbę uzyskanych punktów w programie Smart Rangers. Od uzyskanego wyniku zależy zaś, czy zdobędą comiesięczne nagrody i czy znajdą się wśród najlepszych na 7-dniowym wyjeździe all inclusive nad Morzem Śródziemnym.

Jak wziąć udział w programie

Aby wziąć udział w programie należy posiadać certyfikat instalatora FIBARO, otrzymać dostęp do Installer App i przystąpić do programu Smart Rangers. Warto zacząć jak najszybciej, bo obecna edycja akcji trwa do końca września. Szczegółowe informacje można znaleźć na www.fibaro.com i www.smart-rangers.pl.

O FIBARO

FIBARO to globalna marka działająca w branży Internetu Rzeczy (Internet of Things), dostarczająca rozwiązań z zakresu automatyki budynkowej. System FIBARO w przeciągu zaledwie kilku lat, zadomowił się na sześciu kontynentach, w przeszło stu krajach, stając się jednym z najbardziej zaawansowanych, bezprzewodowych systemów inteligentnego domu na świecie. FIBARO jest systemem w całości stworzonym, rozwijanym i produkowanym w Polsce – zarówno siedziba, jak i fabryka FIBARO znajdują się w Poznaniu. Firma zatrudnia niemal 400 pracowników. Od lipca 2018 r. marka jest częścią grupy Nice. Misją FIBARO jest wzbogacanie życia ludzi na całym świecie poprzez tworzenie komfortowej, przyjaznej i bezpiecznej przestrzeni domowej.

Więcej informacji o firmie i produktach znaleźć można na stronie www.fibaro.com

O FIBARO