praca media/marketing/reklama ekonomia/biznes/finanse

MetLife po raz czwarty wyróżniony certyfikatem HR Najwyższej Jakości

27.11.2018 | MetLife

MetLife, po raz czwarty z rzędu, został wyróżniony Certyfikatem HR Najwyższej Jakości.

Polskie Stowarzyszenie Zarządzania Kadrami zdecydowało o wyróżnieniu MetLife na podstawie kompleksowego badania, które koncentruje się na praktycznych aspektach polityki i narzędzi HR. W badaniu uwzględnia się takie obszary jak: rekrutacja i rozwój, systemy motywacyjne, komunikacja wewnętrzna, CSR oraz employer branding (budowanie wizerunku pracodawcy).

Cieszymy się, że nasza polityka personalna i długofalowa strategia wprowadzania najlepszych praktyk w zarządzaniu kapitałem ludzkim została po raz kolejny doceniona. To dla nas nie tylko duże wyróżnienie, ale także zobowiązanie do stałego doskonalenia i utrzymywania najwyższych standardów – powiedziała Małgorzata Milczarek-Bukowska, Dyrektor ds. Zasobów Ludzkich w regionie Europa w MetLife.

Certyfikat HR Najwyższej Jakości to potwierdzenie dla pracowników oraz kandydatów, że firma jest dobrym, wiarygodnym i rzetelnym pracodawcą.

MetLife jest spółką z grupy MetLife, Inc. wiodącej światowej firmy oferującej ubezpieczenia, renty kapitałowe  i programy świadczeń pracowniczych i usługi zarządzania aktywami klientom indywidualnym oraz instytucjonalnym. Poprzez swoje spółki zależne i stowarzyszone MetLife zajmuje czołową pozycję na rynkach w Stanach Zjednoczonych, Japonii, Ameryce Łacińskiej, Azji Wschodniej, Europie i na Bliskim Wschodzie. W Polsce MetLife oferuje szeroki zakres ubezpieczeń na życie, fundusze emerytalne oraz fundusze inwestycyjne. Więcej informacji na stronie www.metlife.pl