technologie media/marketing/reklama ekonomia/biznes/finanse

Z INEA zawsze JESTEŚ IN - nowa odsłona wizerunku multimedialnego operatora

28.08.2015 | INEA

Bliższa ludziom, otwarta na potrzeby klientów, bardziej dynamiczna i budząca więcej emocji - taka jest nowa odsłona marki INEA.

INEA, niekwestionowany lider usług multimedialnych w Wielkopolsce i jedna z czterech największych sieci kablowych w kraju rozpoczyna szeroką kampanię repozycjonującą markę. Poprzedziły ją działania teaserowe.

- Wydobyliśmy na światło dzienne to co zawsze chcieliśmy przekazać klientom. Z nami jesteście IN, bo jesteście podłączeni do najlepszej rozrywki, telewizji oraz najszybszego internetu. Nasze usługi staraliśmy się zaprojektować z myślą o Waszych potrzebach. Tworzyliśmy je dla singli, par, rodzin, studentów, dzieci i osób w starszym wieku. Bo to, co JEST IN, jest dla każdego z nas - mówi Jarosław Pijanowski, Członek Zarządu ds. Marketingu, Sprzedaży i Obsługi Klienta INEA.

W nowej ofercie jesiennej operator stawia na elastyczność, zapewniając różne rozwiązania dla osób, którym bardziej zależy na telewizji lub szybkim internecie. W ofercie dla rodzin INEA promuje pakiet usług – telewizję HD, internet i telefon w cenie 99,90 zł. Studentom poleca internet do 150 Mb/s za 69,90 zł, a seniorom telewizję w cenie 29,90 zł.

Kampania reklamowa obejmuje zintegrowane media: prasę, outdoor, kino, spoty reklamowe w lokalnej telewizji (WTK i Lech TV), spoty radiowe lokalnych rozgłośniach, internet, działania w mediach społecznościowych oraz kampanijne materiały POS we wszystkich salonach obsługi klienta INEA. Jest realizowana w 9 miastach Wielkopolski (m.in. Poznań, Konin, Luboń i Września) i będzie trwała do konca roku 2015. Poprzedziła ją dwutygodniowa akcja teaserowa na billboardach pod hasłem "A Ty jesteś IN?". Za przygotowanie kreacji odpowiada poznańska agencja 23HEROES. Zakup mediów po stronie ZenithOptimedia Group.